Echt een aanrader ! We hebben even moeten wachten maar het is de moeite waard! Heerlijke voorgerechten en een uitmuntend hoofdgerecht gepaneerde ossenhaas en een ossenhaas met rucola en parmezaan met basalmico. Heerlijk gegeten!

Aanrader

Restaurant ziet er op en top uit! Wil je Italiaans eten maar niet de eeuwige pizza of pasta ga hier dan eens kijken. Nu 3 maal geweest en elke keer super gegeten. Heerlijke paste met truffel, aanrader! Ook de gepaneerde ossehaas met parmaham is een topper.

Restaurant ziet er op en top uit!

Verrassend goed eten in een prachtige ambiance. Aanwinst voor het dorp!

Aanwinst voor Egmond

Heerlijk Italiaans eten gemaakt van verse producten. Borden mooi opgemaakt en zeer vriendelijke bediening. Wij komen zeker een keer terug!

Verse producten

Heerlijk Italiaans eten. Alle gerechten waren met zorg gemaakt en smaakte prima. Pizza Angelo’s top. Bediening was zeer vriendelijk en attent.

Heerlijk eten bij Italiaans Restaurant in Egmond aan Zee
Echt Italiaans

Nu 2 keer gegeten en gewoon voortreffelijk. Echte Italiaanse gerechten. Goede en vriendelijke bediening. Het is mijn nieuwe favoriet en we gaan hier zeker vaker eten.

Wij komen terug

Wat een geweldig Italiaans restaurant. Even nagevraagd, ze gebruiken enkel verse ingrediënten. Alles huis gemaakt. Echt genieten.

Geweldig

Wij hadden de varkenshaas met saus van witte wijn en peer en een pasta carbonara. De citroentaart hadden we als toetje. Het was allemaal echt heerlijk en de bediening was heel correct.

Citroentaart

Zeer vriendelijke bediening (ook voor de kinderen) en heerlijke pizza’s. De pizza van het huis met truffel is een aanrader. We komen hier graag na een strandwandeling!

Prima met kinderen

Geen “standaard” Italiaans restaurant, maar iets luxer. De pizza’s zijn hier net wat beter, gerechten iets meer culinair en de bediening correct.
Onlangs de Pizza Calzone hier gegeten en die was heel lekker.

Geen standaard Italiaan